Angst Eksamenangst Stammen Appetitkontrol Tvangstanker Depression Søvnløshed

Hej Jean Felix

Vores datter, M, gik til behandlinger hos dig i efteråret for psykiske problemer. Hun var meget deprimeret og skar i sig selv.
Det er nu ca. 4-5 måneder siden og hun har det fantastisk!! Hun er blevet den ”gamle” M igen – en glad, harmonisk og lattermild pige og har været det siden hun startede behandlingerne hos dig. Det går desuden meget bedre i skolen, hun har lettere ved at koncentrere sig, hvilket hun havde problemer med tidligere. Hun kan, ganske som vi andre, have en trist dag (hvor hendes forældre straks får deja-vu og tror, at nu går det ned ad bakke igen), men næste dag er hun igen den glade pige med masser af selvtillid.
Hvor er det skønt!! Jeg har netop anbefalet dig til en god vens søn på 21 år, som har mange problemer med manglende selvtillid, så måske kommer han også til behandlinger hos dig.
Mange tak for god behandling!

Med venlig hilsen
Mor til M.

Træthed, søvnløshed:
Så er der gået 6 uger, siden jeg var hos dig, og jeg kan fortælle at det er gået fremad. Jeg har ikke muskelsmerter mere, ingen smerter og min træthed er væk. Humøret og energien er helt perfekt, søvnen er god som nogensinde. Jeg takker så mange gange.
Fru S. K.

Eksamenangst, usikkerhed:
Hej Felix. Jeg skriver for at fortælle, det virkelig har overrasket mig hvor meget du har kunnet ændre på ved de 3 besøg jeg var hos dig. Jeg har nu gennemført hele køreskoleeksaminationen, og jeg klarede alt praktisk og teoretisk.. endda med meget ros, og som de sagde, er det meget usædvanligt man også får ros hvis man består. Nu er jeg i gang med at starte forretningen op, og glæder mig meget til at blive selvstændig erhvervsdrivende.
Tak for hjælpen Felix, du er virkelig en inspirationskilde synes jeg.
PS. Selv min kæreste er overbevist og vil ringe til din klinik med noget han ønske at ændre selv.
Kh. H.B.

Angst, mindreværdskomplekser, stammen, migræne:
Tusinde tak fordi du har behandlet vores datter. Jeg har ventet et stykke tid med at skrive for at være helt sikker på resultatet. Hun har overhovedet ikke følt noget til sygdommen, siden hun var i Århus, og der har ikke vist sig nogen tegn på tilbagefald hverken i talefejlen eller noget andet. Det er et meget stort resultat, efter at vi nu i mange år forgæves har prøvet rigtig meget.
E.S. og L.S.

Migræne:
Jeg vil takke for hjælpen i dette lille brev. I over de 30 år har jeg lidt af hovedsmerter, træthed har ingen kunnet hjælpe mig. Og så klarer du det hele ved nogle få konsultationer. Bare jeg havde søgt dig noget før. Det havde sparet mig for masser tid og penge.
P.P.

Ufrivillig vandladning, rødmen:
Mennesker som ikke selv har prøvet det, forstår ikke hvor ubehagelig en denne lidelse kan være. Det har simpelthen været et helvede for mig. Derfor er mig med stor fornøjelse, når jeg nu kan fortælle at de 5 konsultationer har hjulpet mig fuldstændigt over disse symptomer og givet mig sikkerhed og selvtillid når jeg er sammen med andre på job eller når jeg holder fri i hverdagen.
N. A.

Astma, nervøst hjerte:
Jeg er overrasket over at disse nemme behandlinger har kunnet skabe så fine resultater. For mig synes det næsten som et mirakel igen at kunne grave i min have og danse med min kone. Samtidig med åndenøden og de hjertesmerter, er også den forfærdelige tunge angstfornemmelse forsvundet.
J. R.

Vægttab, appetitkontrol:
Ved hjælp af din støtte har jeg nu tabt de 16 kg jeg ønskede, siden jeg var hos dig første gang. Samtidig føler jeg mig mere fysisk frigjort og føler mig i øvrigt super tilpas.
E.N.N.

Problemer med selvværd, OCD:
Tak for sidst. Efter vores gode samtaler og din fine vejledning, syntes jeg lige jeg skylder at sende en hilsen (takkebrev).
Jeg har faktisk ikke følt mig så fri og godt tilpas siden jeg var dreng. Selvom jeg prøver at tænke på de gamle tvangstanker/handlinger jeg havde, er det helt og totalt ligegyldigt for mig nu. Det tror jeg også er hjælp til selvhjælp, det at jeg selv “bestemmer” nu over mig !
Din særlige årsagsbehandling er virkelig grænsebrydende.
Tak og alt held fremover Felix.
Mvh. S. T.

Eksamensangst:
Hej Felix
For at opretholde den gode eksamensperiode, vil jeg høre om det er muligt at få en tid mandag, tirsdag eller onsdag i den kommende uge?
Er meget overrasket over, hvor godt jeg har det, trods det at jeg er i gang med eksamen. Det er jo ligefrem en helt fornøjelse sammenlignet med tidligere.
R.N.

Eksamensangst, spiritusmisbrug:
Jeg vil gerne sige tak for behandlingen. Du har hjulpet mig rigtig fint, og jeg går til eksamen med stor sikkerhed. Mht. mit spiritusmisbrug føler jeg ingen trang mere, men bliver der nogensinde tilbagefald, ved jeg da nu, hvor jeg skal henvende mig.
A.E.

Søvnløshed, kvalme og svimmelhed, depression:
De otte konsultationer jeg har fået, har hjulpet fint – særlig med hensyn til søvnen, kvalmen og svimmelheden, men der er dog lidt depression af og til endnu.
S.J.

Samme klient efter yderligere 4 konsultationer:
Jeg gik hos dig tidligere på året, men blev vist ikke helt færdig dengang.
Jeg er i meget glad for de sidste behandlinger, jeg har fået. Depressionen er nu helt over kan jeg mærke.
S.J.

Angst og tvangstanker:
Jeg vil gerne takke dig, jeg føler mig helt på toppen efter de behandlinger, jeg har fået.
K.F.A.

Køresangst, hovedsmerter, tobaksafvænning:
Jeg søgte Dem for et par år siden for infiltrationer, hovedsmerter og køreskræk/angst. Hovedsmerterne mærkede jeg slet intet til et helt år. Angsten for at køre er heldigvis væk, og jeg har slet ikke røget cigaretter eller røget pibe siden. Så jeg har jo garanti for, at det hjælper at søge Dem. Tak for hjælpen Felix.
A.N.

Ansvarsangst, migræne og søvnløshed:
Hej Felix, som lovede, jeg lige ville give lyd fra mig. Har det stadigtvæk godt og siger hjertelig tak for den ret værdifulde hjælp.
L.L.

Ansvarsangst, situationsangst, eksem og søvnløshed:
Mine tanker er lysere igen er meget bedre nu, jeg har ingen problemer med at falde i søvn og kan sove igennem. Problemerne i hverdagen tager jeg noget mere afslappet og kan faktisk som du nævnte, se kvaliteten som ligger i modgang.
H.M.

Kredsløbsforstyrrelser, for højt blodtryk:
Blot et par ord for at fortælle Dem, at lægen nu efter 6 hypnosebehandlinger har undersøgt mit blodtryk, og det er i fin orden.
Mvh. K.P.

Eksem, neglebidning, irritabilitet:
Jeg får af vide jeg har fået min tålmodighed retur. Eksemen er heldigvis helt væk igen. Dejligt på så let en måde at blive helbredt/hjulpet.
E. P.

Natlig vandladning, mindreværdsfølelser:
Tusinde tak for stor hjælp. Det går fint med min søn igen.
S.H.

Depression, hjertesmerte, mavesmerte:
Depressionen mærker jeg ikke mere, og hovedsmerterne var helt borte i en uges tid, men er nu ellers ret ubetydelige. Også nerverne i maven og omkring hjertet er faldet til ro. Jeg venter tilbage mht. tobakken efter ferien som vi snakkede om.
C. R.

Angst, depression, søvnløshed, tobaksafvænning:
Jeg er dybt taknemmelig, nu hvor jeg kan se at hjælpen er stabil, som De lovede, kan jeg ikke lade være med varmt at anbefale Dem til andre, som har psykiske problemer at slås med.
Fr. I . V.

Angst ,usikkerhed, neglebidning og mave-tarmkatar:
Jeg havde besøg af Eva i går. Hun har forandret sig. Hun sover meget mindre, arbejder koncentreret og har en appetit og en livsglæde, en ro og balance, så man kan blive glad ved at se på hendes dejlige udstråling er kommet tilbage.
E. L.

Mindreværdsfølelse og alkoholafvænning:
Jeg siger mange tak for behandlingerne. Det har været mig en stor støtte. Uden dig er jeg ikke sikker på jeg har kunnet klare at komme videre med mit liv i al almindelighed. Jeg føler nu jeg kan undvære alkohol, som vi var inde ville være muligt for mig på et tidspunkt igen.
E. G.

Angst og depression:
Jeg vil takke Dem for den gode hjælp og håber, De vil hjælpe mig igen , hvis det bliver nødvendigt.
Hr. J. T.

Angst og depression, tvangstanker:
For omkring et år siden besøgte jeg dig og fik hjælpen til at “ryddet op i bagagen”
Det kan jeg faktisk ikke takke dig nok for.
Venlig hilsen P.A.

Psykiske smerter efter operation, depression, træthed:
Jeg mener nu at kunne klare mig uden fortsat behandling og vil benytte lejligheden til at takke dig for din enorme hjælp. Jeg var meget dårlig stillet, da jeg kom til dig første gang og var lige ved at opgive det hele. Jeg kan jeg nu igen passe mit arbejde og leve normalt, hvilket jeg ikke har kunnet de sidste mange år.
J. D.

Sygdomsangst, dødsangst, spiseforstyrelser:
Du har hjulpet mig over min angst for mad. Jeg synes, det går godt og føler mig frisk og godt tilpas, og jeg har også taget hele 7 kilo på, som er en fin begyndelse.
Mange tak.
G.G.