Ring eller skriv til Jean Felix

Du er altid velkommen til at ringe til mig, for at høre hvordan hypnose kan hjælpe dig.

Ellers kan du skrive en mail og beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om – så vil jeg kontakte dig så hurtig som mulig.

Jean Felix
Hypnoseklinik Etab. 1945
Tel: 40 82 54 51
Mail: hypnose@jeanfelix.dk

jean felix hypnose

Online Hypnose og Terapi - Måden det foregår på...

Kontakt

Du har besluttet dig for, at du ønsker at prøve hypnose. Du kontakter mig via telefon eller mail, for at aftale, hvordan du kommer i gang med online hypnose

Første online hypnose session

Vi aftaler en tid, som passer ind i din kalender. Her finder vi et tidspunkt, hvor du kan være hjemme i dine egne omgivelser. Hypnosen vil foregå online via Skype. Her er det vigtigt, at der er ro omkring dig, til når hypnosen går i gang. Der må gerne være andre hjemme, men du skal som udgangspunkt ikke kunne forstyrres.

Første samtale

Jeg ringer dig op efter aftale. Her drøfter vi din situation, hvad hypnose er, hvad det gør, hvordan processen vil foregå, vores fælles mål for behandlingen samt alt hvad der skal til for at du føler dig tryg, tilpas og klar til at modtage hypnosebehandlingen

Efter din første hypnosebehandling

Efter din første hypnosebehandling, som har været tryg, rar og afslappende for dig, vil vi, inden opkaldet afsluttes, aftale en ny tid til din næste konsultation. Dette tilpasser vi igen i forhold til, hvornår du har tid til at være hjemme til hypnose igen.

Klientudtalelse

“Jeg opsøgte Jean Felix ang. et problem jeg døjede med til dagligt. Jeg havde søgt online og kunne se, at mange havde samme problem. Ingen steder på nettet kunne jeg dog finde en løsning.

Jeg spurgte Jean Felix, om min situation kunne behandles igennem hypnose, hvilket det kunne og har gjort, at jeg i dag er symptomfri.
Jean Felix tog dog ikke kun fat om dette ene problem, som jeg oprindeligt søgte hypnose for.

Igennem min underbevidsthed, har han hjulpet mig til at få en bedre hverdag, til at blive mere glad, til at få mere overskud og til at håndtere situationer meget bedre.
Dette er ting, som jeg ikke troede, at jeg havde behov for, inden jeg startede hos Jean Felix, men noget som er gået op for mig, at alle kan få gavn af.

Jeg har stadig hypnosekonsultationer hos Jean Felix af og til – ikke pga. mine tidligere symptomer, men fordi hypnose for mig, er ligesom en bil som får et værkstedstjek engang i mellem, så den altid er toptunet og klar”

– “L.D.”