Kontakt

Kontakt ved telefonopkald/SMS eller ved at sende en mail.

Første samtale

Jeg ringer dig op efter aftale. Vi taler om din situation, hvad hypnose er, hvordan processen vil foregå, dit mål ved behandlingen samt andet som kunne være relevant.

Første online hypnose session

Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan være hjemme. Det er vigtigt, at der er ro omkring dig, til når hypnosen terapien er i gang. Der må gerne være andre hjemme, men du må som udgangspunkt, ikke blive forstyrret.

Klientudtalelse

“Jeg opsøgte Jean Felix ang. et problem jeg døjede med til dagligt. Jeg havde søgt online og kunne se, at mange havde samme problem. Ingen steder på nettet kunne jeg dog finde en løsning.

Jeg spurgte Jean Felix, om min situation kunne behandles igennem hypnose, hvilket det kunne og har gjort, at jeg i dag er symptomfri.
Jean Felix tog dog ikke kun fat om dette ene problem, som jeg oprindeligt søgte hypnose for.

Igennem min underbevidsthed, har han hjulpet mig til at få en bedre hverdag, til at blive mere glad, til at få mere overskud og til at håndtere situationer meget bedre.
Dette er ting, som jeg ikke troede, at jeg havde behov for, inden jeg startede hos Jean Felix, men noget som er gået op for mig.

Jeg har stadig hypnosekonsultationer hos Jean Felix af og til – ikke pga. mine tidligere symptomer, men fordi hypnose for mig, er ligesom en bil som får et værkstedstjek engang i mellem, så den altid er toptunet og klar”

– “L.D.”