Ægte glæde

Hvis du har overvejet hypnose som behandlingsform, kan du hos os opleve hvordan vores unikke årsagsbehandling hjælper dig med eksempelvis:

Depression
Alle former for angst, panik, frygt
Stress
Enhver form for fobi
Vægtproblem: Overvægt, spiseforstyrrelse
Impotens
Jalousi
Alkoholproblemer
Modløshed
Afhængighed: Sukker, cola, kaffe m.m.
Generthed
Eller hvis du ønsker at forbedre din generelle livskvalitet.

Vi hjælper dig med at finde ud af om du er modtagelig overfor hypnose behandling!
Vores årsagsbehandling adskiller sig meget væsentligt fra symptombehandling ved, at vi ikke fokuserer på dine symptomer eller forsøger at “lægge låg på”, som typisk ville være tilfældet igennem almen hypnoseterapi, men derimod retter vi fokus på de årsager som forårsager symptomerne så disse kan afvikles endeligt.

Man kunne sammenligne vores behandling med det at gå til psykolog.
Ved en psykolog-time ville man typisk se på hvilke faktorer og årsager i din historik, som ligger til grund for symptomerne og derved prøve at ændre dem ved at tale om dem.
Men erfaring viser, at dette ikke altid er nok. Det skyldes, at ÅRSAGER af psykisk karakter ikke hviler i bevidstheden, men i underbevidstheden.
Det vil sige, selvom du måske kommer til at kende de årsager som kunne indvirke negativt på dig, kan du reelt ikke gøre noget ved dem. Du kan altid tale om årsagerne med en dygtig psykolog eller med en ven, plus vende og dreje dem og forstå dem, men det er i virkeligheden din UNDERBEVIDSTHED, som behøver hjælp så den kan komme videre og blive fri af de negative og uhensigtsmæssige påvirkninger, underbevidstheden indeholder og derved samtidig påvirker dig med til daglig.

For din bevidsthed er et produkt af din egen underbevidsthed og ikke omvendt.
Det vil praktisk betyde, at det som din underbevidsthed indeholder af indtryk – skaber de tanker og følelser du mærker til dagligt.