Fri for angst, depression, fobier

Psykens sammensætning

Slip fri fra socialangst – depression – fobier.
Hvis du har besluttet dig for at slippe din angst, depression, eller gå i gang med virkelig at forandre nogle vigtige sider i dit liv, vil din beslutning altid være afhængig af din psykiske evne til at kunne realisere dine valg.

I forhold til enhver beslutningsproces, vil ni tiendedele være baseret på dine emotioner, følelser og ubevidste relationer, en tiendedelen er påvirkningen fra din bevidsthed, fornuft og vilje.

“Du er hvad du spiser”.
Der gælder på præcis samme måde med alle psykiske input, du har oplevet og modtaget – også selvom din overbevisning måske er, at hvis du ikke umiddelbart kan huske det som er sket.. findes det nok heller ikke mere.

Alle psykiske påvirkninger, har faktisk fundet deres plads i din psykiske og til tider organiske system.
På nøjagtig samme måde, som hvis du om morgenen indtager en skål havregryn eller et æble, vil disse enzymer og mineraler også indgå som en essentiel del af de byggesten, som udgør din fysik.
Betydningen af, hvad du på det psykiske/emotionelle plan modtager hver dag, vil reelt have en ligeså afgørende indflydelse for din psykiske helbred som fysisk mad har for din fysiske helbred.

  • Din generelle psykiske balance er afhængig af, at du har fået ordentlig og sundt psykisk input i løbet af livet, og at du forsat modtager gode påvirkninger fra dine omgivelser.

Behandlingen
Men hvad gør du så, hvis du i alt for lang tid har modtaget en utilstrækkelig og til tider næsten giftig psykisk input som nu gør det svært, at komme i mål med det som du ønsker dig ?
Løsningen ligger i en behandling af disse emotioner som har en uønsket effekt på dig.

Hvor findes disse emotioner ?
I din underbevidsthed, du kan blot ikke se dem, men du føler dem, mærker og fornemmer dem hver dag, og de forsvinder ikke, bare fordi du ved de er der, eller prøver på at flytte dig geografisk fra et sted til et andet.

Du behøver derimod at rette opmærksomhed ind til underbevidstheden. Underbevidstheden fungere som led i hvordan du behandler påvirkninger og oplevelser, da underbevistheden administrerer alle dine emotionelle og følelsesmæssige input.

Slip for en sygeliggørelse og medicinering (psykiske problemstillinger), brug hypnoseterapi til effektiv positiv påvirkning af emotioner i din underbevidsthed.