Fri for tobak

Jeg takker dig først, fordi du har afvænnet både min mand og jeg fra tobakken. Vi har i 8 måneder overhovedet ikke røget og har heller ingen lyst mere til at begynde.
E.A. Kolding

Jeg vil takke Dem for tobaksafvænningen. Det er nu trekvart år siden, jeg var hos Dem, og jeg har ikke røget siden og har ikke den mindste lyst, også selv om vi er til fest, og der bliver røget.
K.A. Odense

Hej Jean
1000 tak for din professionelle behandling forleden. Ryger ikke og det har heller ikke min interesse. Tændte en cigaret på vejen hjem, men slukkede den med det samme. Cigaretter og ligther smed jeg ned på gulvet i bilen. Der ligger det endnu.
Nytårsaften var ingen belastning. Jeg var helt naturlig og afslappet overfor andres røg.
Det område på mit livs-maleri der omhandler tobak er helt blankt. Min krop gør bestemt opmærksom på den manglende tobak og det er generende, men det får mig ikke til at tage en cigaret. Glæder mig blot til kroppen finder ro i takt med at giften forsvinder ud.
Det er meget svært at beskrive den ligegyldige tilstand og det er der sikkert en grund til. Jeg tror, at jeg har beskrevet nok til at du ved, at jeg føler mig yderst priviligeret og glæder mig over hvert et røgfrit minut jeg har.
Godt nytår og TAK !
M.M

Jeg er overrasket over din effekt. Jeg føler ingen trang til at ryge, heller ikke når jeg er sammen med nogen der ryger, og jeg kan nu sige nej når jeg bliver tilbudt en cigaret, tak endnu en gang. Havde jeg bare besøgt dig i Århus for år tilbage, havde jeg sparet en formue. Det er de bedste penge, jeg nogen sinde har givet ud.
B.N.

Jeg var fuldstændig afhængig af min piberygning og har røget det meste af mit liv. Utrolig nok man kan holde op fra et øjeblik til et andet, i modsætning til tidligere forsøg som jeg har igennem med plaster, tykkegummi og sidst piller.
De bedste hilsner.
Aa. J.G.

Jean kan noget som alle burde prøve – du har hjulpet med rygestop, med at få “ro på” og styr på appetitkontrollen. Super fedt at mærke forandring til det bedre – tak for god hjælp og støtte.
Hilsen fra
Marianne

Min bedste anbefaling til Jean Felix. Hvis du være røgfri som jeg eller af med jule stresset, så gør som jeg, vent ikke til i morgen – jeg er bare så glad for det er lykkedes, tag en snak med ham på tlf. 40 82 54 51.

Mkh. Bente Svansø

Hej Felix
Tusinde tak for sidst. Jeg må sige jeg er rigtig meget overrasket over effekten !! Troede ikke rigtig det nogensinde ville lykkes for mig at være blive røgfri…
Jeg ved godt du siger du ikke har nogen magiske evner men jeg er kommet i tvivl om du nu også har helt ret :O)
Super dejlig oplevelser du har givet mig, jeg hører lige om min veninde som du også mødte da jeg var hos dig har dit tlf. nr. så hun kan ringe og selv bestille en tid.

Kærlig hilsen Louise.