Tristhed

Hej Felix

Har længe villet gi dig en tilbagemeldning på hvordan det går i fht endt behandling.

Jeg oplever tydeligt at der er mere flow, og at jeg tillader dette. Jeg er generelt også bare glad, hvilket jo har været øverst på ønskelisten siden jeg startede på oprydningen for ca 17 år siden. Så det er osse stort!

I mit “nye” job er jeg meget mere rolig og u-selvkritisk end jeg før har været. Der er meget jeg ikke ved, idet jeg ikke har uddannelserne der matcher, og jeg nyder at “være dum” og spørge – det er skønt at lære nyt hver dag! Jeg får også mange positive tilbagemeldinger fra kollegerne som synes jeg giver stedet energi og engagement. Beboerne synes vist jeg er lidt skør, så jeg er kommet i godt selskab!
Jeg har netop vundet de sidste skeptikere over på min side – især een, som vist har været provokeret af min kækhed og følt sig truet magtmæssigt, fordi jeg kan se tingene på coaching-måden. Ved nogle andre ting… På temadage har jeg været meget ærlig omkring de problematikker jeg har sloges med, og jeg fornemmer nærmest en: hvad fortæller hun nu -stilhed 🙂 Men det er et bevidst valg at “udstille” mig selv, idet jeg altid har fornemmet, at en del af mit, er at vise vejen?!

Så alt i alt er jeg der hvor jeg har ønsket at komme hen i mange år. Den nedtur jeg havde i sommer, oplever jeg som det sidste bundslam der skulle hvirvles op og renses ud.

Så, tak for hjælpen til det sidste – og fordi du ikke lod mig gå i utide:-)

Jeg er gået igang med min TRE uddannelse, og er helt tændt på det, fordi det er så enkelt. Jeg vil ud i verden med det, og arb frivilligt med traumatiserede. Og vil på sigt også tage instruktør uddannelsen, så jeg også ka lære fra mig derude.
Min krop er bare helt tændt på rysteriet, og jeg får energi og forløsning:-)

Det blev en længere smøre. Hvis du gerne vil ha en reference, eller bare vil plukke af dette her, er du velkommen.

Kh C.