Hvordan foregår en hypnose session?​

Som hypnotisør gør jeg din hjerne opmærksom på, at dine negative symptomer er unødvendige og upassende for dig. Din hjerne ved det ikke, før den bliver gjort opmærksom på, at der ikke er behov for at være bange, stresset eller deprimeret. Under hypnosen kommer din underbevidsthed op til overfladen og er modtagelig overfor behandling. Her er du modtagelig overfor hypnose i ca. 30-45 minutter, før du enten falder i søvn, eller din bevidsthed tager over igen.

Hypnose sessionen starter

Efter samtalen starter vi sessionen. Her skal du ligge behageligt, i egne omgivelser, hvor der er ro omkring dig. Bl.a. beder jeg dig om at fokusere på noget konkret - så som din vejrtrækning. Ved at fokusere på noget konkret, slipper du fokus omkring dig. Efter nogen tid vil du opleve, at du falder hen i din bevidsthed. Det er her din underbevidsthed kommer op til overfladen og er opmærksom på dine omgivelser, nu hvor din bevidsthed ikke længere er. Netop i dette tidsrum er jeg som hypnotisør dine ”omgivelser”, da jeg er den stemme, din hjerne lytter til. I denne tilstand er du modtagelig overfor hypnose i ca. 30-45 minutter, før hjernen enten falder i søvn eller tager over igen.

Først en samtale​

En hypnosesession foregår først ved en samtale og dialog med mig. Her taler vi om at finde problematikken, som du har henvendt dig om. Årsagen til samtalen er, at problematikken tit stikker dybere end man tror. Eksempel: Du har tandlægeskræk. Rent faktisk er det ikke det, at gå til tandlægen som er hovedproblematikken. Det er en frygt du har for, at miste kontrollen og overblikket i en situation. Heriblandt, af hvad end årsagen er, er tandlægebesøget blevet en del af din frygt. Sandsynligvis fordi du her skal ligge i en stol og give afkald på kontrollen ved at blive tjekket i munden.