Velkommen til Jean Felix Hypnose

Behandlingsmuligheder med online hypnoseterapi

Hypnoseterapi er nyttig ved påvirkning og behandling af den ubevidste hjerne. Derfor benytter praktiserende læger, som er uddannet i hypnoseterapi hos Jean Felix, i flere tilfælde denne terapiform fremfor lykkepiller (SSRI) ved behandlingen af deres patienter.

Nyere forskning påviser, at tankeprocesser kan forandre kemien i hjernen. Det vil sige, der nu er evidens for, at vi selv bidrage til produktionen af dopamin og serotonin i hjernen, som er yderst nødvendig for at kunne håndtere daglige påvirkninger. Det kræver dog den rette psykiske indstilling og positive tankevirksomhed.

Underbevidstheden spiller en vigtig rolle i forbindelse med den kemiske balance i hjernen, som skaber dopamin m.m. Underbevidstheden kan vælge at blokere for denne produktion, som får betydning for, hvordan vi tænker, og endda hvad vi tænker. Vi er afhængige af, at underbevidstheden tillader disse kemiske for, at vi kan navigere konstruktivt og positivt samt handle, som vi har lyst til i forskellige situationer.

Hvis man oplever en uhensigtsmæssig tanke, vil det som regel være den ubevidste hjerne (underbevidstheden), som fremkalder denne, da den bevidste hjerne ikke har nogen værdi ved at skabe negative tanker.

Den ubevidste hjerne vil altid være stærkere end den bevidste hjerne, og kan vælge at fremkalde uhensigtsmæssige tanker og følelser, som vi ikke kan undgå at mærke og handle ud fra.

Effekten ved hypnoseterapi:
Hypnoseterapien stimulerer den ubevidste hjerne, så den forandrer sig og igen producerer tanker, som vi ønsker. Samtidig med at hjernen stimuleres bliver kemien igen bliver naturlig, og produktionen af serotonin og dopamin stabiliseres.

Ved hypnotisk påvirkning er det muligt, at skabe holdbare forandringer i sindet og derved undgå en række lidelser som:

Angst, socialangst, generaliseret angst
Panik
Fobier
Depression
Vinterdepression
Vægtproblemer
Modløshed, konfliktangst
Spiseforstyrrelser, sukkerafhængighed
Alkoholproblemer
Jalousi
Seksuelle forstyrrelser såsom impotens m.m.
Funktionelle lidelser
Lav selvværd, begrænsninger
Humørsvingninger eller andet af psykisk karakter.