HYPNOSE MOD DEPRESSION

Depression er et alvorligt og velkendt mentalt problem, der har en påvirkning på, hvordan du tænker, hvordan du føler, og hvordan du opfører dig. Det kan beskrives som en følelse af vrede, tab og sorg, som har en negativ effekt på din livsglæde

Der er mange måder at behandle depression, heldigvis er hypnose meget effektiv til at behandle depression med.

HVAD ER DEPRESSION?

Depression er en helbredstilstand, hvor du kan føle trist og ked af det i en længere periode. Dette kan forårsage hindringer for din livsglæde i din dagligdag. I denne tilstand mister du ofte interessen for alle de aktiviteter, du plejede at være glad for.

Denne psykiske sygdom påvirker alle forskelligt, og det kan variere fra mild til svær. Der er flere symptomer på depression.

KAN HYPNOSE HJÆLPE MOD DEPRESSION?

Ja, hypnose er effektiv til behandling af depression, da depressionen er tilstede i vores underbevidsthed. Det betyder at uanset hvor meget du fortæller dig selv, at du ikke skal være ked af det, være trist eller ikke føle dig skyldig, vil din krop og sind stadig give dig en depressiv følelse. Depressionen ligger i vores underbevidsthed, som er den del af hjernen jeg behandler. Hypnose er derfor en meget effektiv måde at komme depressionen til livs på, da man igennem underbevidstheden kan ændre dine negative adfærdsmønstre og gøre dig symptomfri.

HVORDAN VIRKER HYPNOSE MOD DEPRESSION?

Hypnosesessionen omfatter bl.a. positive forslag til din underbevidsthed som bryde de negative tanker. I stedet for at behandle symptomerne på depression, vil hypnose beskæftige sig med det problem, der fører til depression. Under hypnosebehandlingen vil du ligge helt afslappet og lytte til Jean Felix. Efter sessionen vil du føle dig mere glad, hvor slutmålet er, du opnår et lykkeligere liv med en højere livsglæde.

PRØV HYPNOSE MOD DEPRESSION HOS JEAN FELIX

Mange mennesker tror at depression er noget man kan lære at leve med og kontrollere. De tager fejl. Man skal ikke lære at leve med depression. Det skal forsvinde helt.

Det er kun igennem hypnose og din underbevidsthed, hvor man kan fjerne dine symptomer på depression. Hypnose er en effektiv metode til behandling af depression. Det vil hjælpe dig med at leve et mere tilfredsstillende og lykkeligere liv.

Har du problemer med at kontrollere dine følelser? Føler du dig træt, trist og ked af det? Jean Felix har over 30 års erfaring med hypnosebehandling af depression. Hvis du vil vide mere om hypnose mod depression er du velkommen til at kontakte Jean Felix via telefon eller e-mail

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre hvordan hypnose kan hjælpe dig

BOOK EN TID

Symptomer på depression

  • Følelse af vred, tristhed, eller er i dårligt humør
  • Har svært ved at koncentrere dig
  • Mangel på energi
  • Føler dig værdiløs eller skyldig
  • Sover mere/oplever søvnbesvær
  • Spiser mindre/mere end normalt
  • Mangel på selvtillid og selvværd
  • Tanker om selvmord eller selvskade
  • Ingen interesse for sex