HYPNOSE MOD STRESS

Stress er et alvorligt og velkendt mentalt problem, som har en stor negativ påvirkning på dit liv. Der findes der er masser af måder at håndtere stress på, hvoraf hypnose mod stress er en effektiv måde at gøre dig symptomfri på. Her kan du læse hvordan stress kan behandles ved hjælp af hypnose.

HVAD ER STRESS?

Stress er en naturlige reaktion fra din krop på en ændring, der kræver en reaktion. Din krop har et system, der får den til at reagere på ændringerne med følelsesmæssige, mentale og fysiske reaktioner. Med andre ord er stress noget, vi alle oplever, når vi er under pres eller ikke er i stand til at klare os.

Alle oplever stress forskelligt. Nogle vil måske føle meget stress før de skal holde en tale. – Imens dette kan være stressende for nogle, vil andre opleve samme situation anderledes og måske glæde sig frem for at føle stress.

Situationer og hændelser kan også forårsage stress. For eksempel kan du opleve at opbygge små stressfaktorer, som vokser sig større, såsom stress over din økonomiske situation eller arbejdes relaterede bekymringer.

KAN HYPNOSE HJÆLPE MOD STRESS?

Ja, hypnose er effektiv til behandling af stress, da stressen er til stede i vores underbevidsthed. Det vil sige, at uanset hvor meget, du fortæller dig selv i løbet af dagen, du ikke skal føle dig stresset, så vil din krop og sind stadig sende dig en følelse af stress, når du står i en stressfremkaldende situation. Årsagen til at hypnose er nyttigt til behandling af stress er, det er underbevidstheden, der bliver behandlet, her vil man kunne ændre dine negative adfærdsmønstre til noget positivt og gøre dig symptomfri for stress

Igennem hypnose bliver følelsens af selvtillid og tillid styrket. Dette reducerer følelsen af bekymring og frygt du har, som hjælper dig med at forblive afslappet, når du er stresset.

HVORDAN VIRKER HYPNOSE MOD STRESS?

Hypnosesessionen omfatter bl.a. positive forslag til din underbevidsthed som bryde de negative tanker. Din underbevidsthed vil gradvist over tid bryde de tanker som giver dig stress. Under hypnosebehandlingen vil du ligger helt afslappet og lytte til Jean Felix. Efter sessionen vil du føle dig mere glad, hvor slutmålet er, du opnår et lykkeligere liv med en høj livsglæde.

PRØV HYPNOSE MOD STRESS HOS JEAN FELIX

Mange mennesker tror, stress er noget man kan lære at leve med og kontrollere. De tager fejl. Man skal ikke lære at leve med stress. Det skal forsvinde helt.

Det er kun igennem hypnose og din underbevidsthed, hvor man kan fjerne dine symptomer på stress. Hypnose er en effektiv metode til behandling af stress på. Det vil hjælpe dig med at leve et mere tilfredsstillende og lykkeligere liv.

Vil du have hjælp til at håndtere stress? Føler du dig stresset? Jean Felix har over 30 års erfaring med hypnosebehandling af stress. Hvis du vil vide mere om hypnose mod stress, er du velkommen til at kontakte Jean Felix via telefon eller e-mail.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre hvordan hypnose kan hjælpe dig

BOOK EN TID

Symptomer på stress

 • Hovedpine
 • Svedture
 • Indre uro
 • Svimmelhed
 • Søvnproblemer
 • Hjertebanken
 • Muskelspændinger
 • Udmattethed
 • Hudproblemer
 • Diarré
 • Rysten på hænderne
 • Appetitløshed
 • Nedsat immunforsvar