Hypnoseuddannelses udtalelse

Undertegnede har gennemgået grundkurset i hypnoterapi hos Jean Felix ved Claus Bjerring.
Kurset indeholder emner/lektioner som beskrevet i Jean Felix Hypnoseuddannelsens pjecen.

Kurset blev gennemført i indkvartering i behagelige omgivelser i hus tæt på Alicante Spanien. Kurset forløb over i alt 7 dage med afsluttende afgangsprøve.

Praktisk blev kursusdagene afviklet med vekslen mellem klassisk undervisning og praktiske øvelser. Denne vekslen var tilrettelagt således at nyerhvervede færdigheder hurtigt blev afprøvet og evt. tilrettet.
Undervisningen startede ofte allerede under morgenmaden og fortsatte indtil sengetid. Således effektiv udnyttelse af kursustiden.
Personligt var det til tider en grænseoverskridende oplevelse , når jeg skulle lægge min vanlige, gennem mange år opbyggede lægelige rolle i baggrunden, og i stedet koncentrere mig om udtryksformer, udstråling og stemmeføring, på en for mig helt ny måde.

Et nyt personligt indblik, som jeg bestemt har haft glæde af i mine herefter daglige konsultationer.
Efterfølgende har jeg haft mulighed for at give hypnoterapien det personlige udtryk, som der lægges meget vægt på under kurset, samtidig med at der har været mulighed for at konferere problematikker omkring teknik etc. med Jean Felix.

I dagligdagen har jeg primært, mhp. hypnoterapi, arbejdet med div. angst og fobiproblemer samt misbrugsproblematik. Teknikken er særdeles anvendelig i praksis og giver et brugbart redskab der hvor receptblokken ikke altid rækker. Effekten af terapien hos det patienter jeg har behandlet, har været mærkbar og stort set uden undtagelser.

Alt i alt , således et praksisrelevant og brugbart kursus der varmt kan anbefales.

LP. lange (praktiserende læge).