Hej Jean Felix

Vores datter, M, gik til behandlinger hos dig i efteråret for psykiske problemer. Hun var meget deprimeret og skar i sig selv.
Det er nu ca. 4-5 måneder siden og hun har det fantastisk!! Hun er blevet den ”gamle” M igen – en glad, harmonisk og lattermild pige og har været det siden hun startede behandlingerne hos dig. Det går desuden meget bedre i skolen, hun har lettere ved at koncentrere sig, hvilket hun havde problemer med tidligere. Hun kan, ganske som vi andre, have en trist dag (hvor hendes forældre straks får deja-vu og tror, at nu går det ned ad bakke igen), men næste dag er hun igen den glade pige med masser af selvtillid.
Hvor er det skønt!! Jeg har netop anbefalet dig til en god vens søn på 21 år, som har mange problemer med manglende selvtillid, så måske kommer han også til behandlinger hos dig.
Mange tak for god behandling!

Med venlig hilsen
Mor til M.

Træthed, søvnløshed:
Så er der gået 6 uger, siden jeg var hos dig, og jeg kan fortælle at det er gået fremad. Jeg har ikke muskelsmerter mere, ingen smerter og min træthed er væk. Humøret og energien er helt perfekt, søvnen er god som nogensinde. Jeg takker så mange gange.
Fru S. K.

Eksamenangst, usikkerhed:
Hej Felix. Jeg skriver for at fortælle, det virkelig har overrasket mig hvor meget du har kunnet ændre på ved de 3 besøg jeg var hos dig. Jeg har nu gennemført hele køreskoleeksaminationen, og jeg klarede alt praktisk og teoretisk.. endda med meget ros, og som de sagde, er det meget usædvanligt man også får ros hvis man består. Nu er jeg i gang med at starte forretningen op, og glæder mig meget til at blive selvstændig erhvervsdrivende.
Tak for hjælpen Felix, du er virkelig en inspirationskilde synes jeg.
PS. Selv min kæreste er overbevist og vil ringe til din klinik med noget han ønske at ændre selv.
Kh. H.B.

Migræne:
Jeg vil takke for hjælpen i dette lille brev. I over de 30 år har jeg lidt af hovedsmerter, træthed har ingen kunnet hjælpe mig. Og så klarer du det hele ved nogle få konsultationer. Bare jeg havde søgt dig noget før. Det havde sparet mig for masser tid og penge.
P.P.

Vægttab, appetitkontrol:
Ved hjælp af din støtte har jeg nu tabt de 16 kg jeg ønskede, siden jeg var hos dig første gang. Samtidig føler jeg mig mere fysisk frigjort og føler mig i øvrigt super tilpas.
E.N.N.

Jeg takker dig først, fordi du har afvænnet både min mand og jeg fra tobakken. Vi har i 8 måneder overhovedet ikke røget og har heller ingen lyst mere til at begynde.
E.A. Kolding

Ufrivillig vandladning, rødmen:
Mennesker som ikke selv har prøvet det, forstår ikke hvor ubehagelig en denne lidelse kan være. Det har simpelthen været et helvede for mig. Derfor er mig med stor fornøjelse, når jeg nu kan fortælle at de 5 konsultationer har hjulpet mig fuldstændigt over disse symptomer og givet mig sikkerhed og selvtillid når jeg er sammen med andre på job eller når jeg holder fri i hverdagen.
N. A.

Astma, nervøst hjerte:
Jeg er overrasket over at disse nemme behandlinger har kunnet skabe så fine resultater. For mig synes det næsten som et mirakel igen at kunne grave i min have og danse med min kone. Samtidig med åndenøden og de hjertesmerter, er også den forfærdelige tunge angstfornemmelse forsvundet.
J. R.

Eksem, neglebidning, irritabilitet:
Jeg får af vide jeg har fået min tålmodighed retur. Eksemen er heldigvis helt væk igen. Dejligt på så let en måde at blive helbredt/hjulpet.
E. P.

Ansvarsangst, situationsangst, eksem og søvnløshed:
Mine tanker er lysere igen er meget bedre nu, jeg har ingen problemer med at falde i søvn og kan sove igennem. Problemerne i hverdagen tager jeg noget mere afslappet og kan faktisk som du nævnte, se kvaliteten som ligger i modgang.
H.M.

Kredsløbsforstyrrelser, for højt blodtryk:
Blot et par ord for at fortælle Dem, at lægen nu efter 6 hypnosebehandlinger har undersøgt mit blodtryk, og det er i fin orden.
Mvh. K.P.

Natlig vandladning, mindreværdsfølelser:
Tusinde tak for stor hjælp. Det går fint med min søn igen.
S.H.

Hej Jean
1000 tak for din professionelle behandling forleden. Ryger ikke og det har heller ikke min interesse. Tændte en cigaret på vejen hjem, men slukkede den med det samme. Cigaretter og ligther smed jeg ned på gulvet i bilen. Der ligger det endnu.
Nytårsaften var ingen belastning. Jeg var helt naturlig og afslappet overfor andres røg.
Det område på mit livs-maleri der omhandler tobak er helt blankt. Min krop gør bestemt opmærksom på den manglende tobak og det er generende, men det får mig ikke til at tage en cigaret. Glæder mig blot til kroppen finder ro i takt med at giften forsvinder ud.
Det er meget svært at beskrive den ligegyldige tilstand og det er der sikkert en grund til. Jeg tror, at jeg har beskrevet nok til at du ved, at jeg føler mig yderst priviligeret og glæder mig over hvert et røgfrit minut jeg har.
Godt nytår og TAK !
M.M

Angst og depression:
Jeg vil takke Dem for den gode hjælp og håber, De vil hjælpe mig igen , hvis det bliver nødvendigt.
Hr. J. T.

Jean kan noget som alle burde prøve – du har hjulpet med rygestop, med at få “ro på” og styr på appetitkontrollen. Super fedt at mærke forandring til det bedre – tak for god hjælp og støtte.
Hilsen fra
Marianne

Angst og depression, tvangstanker:
For omkring et år siden besøgte jeg dig og fik hjælpen til at “ryddet op i bagagen”
Det kan jeg faktisk ikke takke dig nok for.
Venlig hilsen P.A.

Psykiske smerter efter operation, depression, træthed:
Jeg mener nu at kunne klare mig uden fortsat behandling og vil benytte lejligheden til at takke dig for din enorme hjælp. Jeg var meget dårlig stillet, da jeg kom til dig første gang og var lige ved at opgive det hele. Jeg kan jeg nu igen passe mit arbejde og leve normalt, hvilket jeg ikke har kunnet de sidste mange år.
J. D.

Sygdomsangst, dødsangst, spiseforstyrelser:
Du har hjulpet mig over min angst for mad. Jeg synes, det går godt og føler mig frisk og godt tilpas, og jeg har også taget hele 7 kilo på, som er en fin begyndelse.
Mange tak.
G.G.

Min bedste anbefaling til Jean Felix. Hvis du være røgfri som jeg eller af med jule stresset, så gør som jeg, vent ikke til i morgen – jeg er bare så glad for det er lykkedes, tag en snak med ham på tlf. 40 82 54 51.

Mkh. Bente Svansø

Depression, hjertesmerte, mavesmerte:
Depressionen mærker jeg ikke mere, og hovedsmerterne var helt borte i en uges tid, men er nu ellers ret ubetydelige. Også nerverne i maven og omkring hjertet er faldet til ro. Jeg venter tilbage mht. tobakken efter ferien som vi snakkede om.
C. R.

Angst, depression, søvnløshed, tobaksafvænning:
Jeg er dybt taknemmelig, nu hvor jeg kan se at hjælpen er stabil, som De lovede, kan jeg ikke lade være med varmt at anbefale Dem til andre, som har psykiske problemer at slås med.
Fr. I . V.

Angst ,usikkerhed, neglebidning og mave-tarmkatar:
Jeg havde besøg af Eva i går. Hun har forandret sig. Hun sover meget mindre, arbejder koncentreret og har en appetit og en livsglæde, en ro og balance, så man kan blive glad ved at se på hendes dejlige udstråling er kommet tilbage.
E. L.

Hej Felix
Tusinde tak for sidst. Jeg må sige jeg er rigtig meget overrasket over effekten !! Troede ikke rigtig det nogensinde ville lykkes for mig at være blive røgfri…
Jeg ved godt du siger du ikke har nogen magiske evner men jeg er kommet i tvivl om du nu også har helt ret :O)
Super dejlig oplevelser du har givet mig, jeg hører lige om min veninde som du også mødte da jeg var hos dig har dit tlf. nr. så hun kan ringe og selv bestille en tid.

Kærlig hilsen Louise.

Mindreværdsfølelse og alkoholafvænning:
Jeg siger mange tak for behandlingerne. Det har været mig en stor støtte. Uden dig er jeg ikke sikker på jeg har kunnet klare at komme videre med mit liv i al almindelighed. Jeg føler nu jeg kan undvære alkohol, som vi var inde ville være muligt for mig på et tidspunkt igen.
E. G.

Jeg er overrasket over din effekt. Jeg føler ingen trang til at ryge, heller ikke når jeg er sammen med nogen der ryger, og jeg kan nu sige nej når jeg bliver tilbudt en cigaret, tak endnu en gang. Havde jeg bare besøgt dig i Århus for år tilbage, havde jeg sparet en formue. Det er de bedste penge, jeg nogen sinde har givet ud.
B.N.

Køresangst, hovedsmerter, tobaksafvænning:
Jeg søgte Dem for et par år siden for infiltrationer, hovedsmerter og køreskræk/angst. Hovedsmerterne mærkede jeg slet intet til et helt år. Angsten for at køre er heldigvis væk, og jeg har slet ikke røget cigaretter eller røget pibe siden. Så jeg har jo garanti for, at det hjælper at søge Dem. Tak for hjælpen Felix.
A.N.

Ansvarsangst, migræne og søvnløshed:
Hej Felix, som lovede, jeg lige ville give lyd fra mig. Har det stadigtvæk godt og siger hjertelig tak for den ret værdifulde hjælp.
L.L.

Søvnløshed, kvalme og svimmelhed, depression:
De otte konsultationer jeg har fået, har hjulpet fint – særlig med hensyn til søvnen, kvalmen og svimmelheden, men der er dog lidt depression af og til endnu.
S.J.

Jeg var fuldstændig afhængig af min piberygning og har røget det meste af mit liv. Utrolig nok man kan holde op fra et øjeblik til et andet, i modsætning til tidligere forsøg som jeg har igennem med plaster, tykkegummi og sidst piller.
De bedste hilsner.
Aa. J.G.

Samme klient efter yderligere 4 konsultationer:
Jeg gik hos dig tidligere på året, men blev vist ikke helt færdig dengang.
Jeg er i meget glad for de sidste behandlinger, jeg har fået. Depressionen er nu helt over kan jeg mærke.
S.J.

Problemer med selvværd, OCD:
Tak for sidst. Efter vores gode samtaler og din fine vejledning, syntes jeg lige jeg skylder at sende en hilsen (takkebrev).
Jeg har faktisk ikke følt mig så fri og godt tilpas siden jeg var dreng. Selvom jeg prøver at tænke på de gamle tvangstanker/handlinger jeg havde, er det helt og totalt ligegyldigt for mig nu. Det tror jeg også er hjælp til selvhjælp, det at jeg selv “bestemmer” nu over mig !
Din særlige årsagsbehandling er virkelig grænsebrydende.
Tak og alt held fremover Felix.
Mvh. S. T.

Eksamensangst:
Hej Felix
For at opretholde den gode eksamensperiode, vil jeg høre om det er muligt at få en tid mandag, tirsdag eller onsdag i den kommende uge?
Er meget overrasket over, hvor godt jeg har det, trods det at jeg er i gang med eksamen. Det er jo ligefrem en helt fornøjelse sammenlignet med tidligere.
R.N.

Eksamensangst, spiritusmisbrug:
Jeg vil gerne sige tak for behandlingen. Du har hjulpet mig rigtig fint, og jeg går til eksamen med stor sikkerhed. Mht. mit spiritusmisbrug føler jeg ingen trang mere, men bliver der nogensinde tilbagefald, ved jeg da nu, hvor jeg skal henvende mig.
A.E.

Jeg vil takke Dem for tobaksafvænningen. Det er nu trekvart år siden, jeg var hos Dem, og jeg har ikke røget siden og har ikke den mindste lyst, også selv om vi er til fest, og der bliver røget.
K.A. Odense

Angst og tvangstanker:
Jeg vil gerne takke dig, jeg føler mig helt på toppen efter de behandlinger, jeg har fået.
K.F.A.

Træthed, søvnløshed:
Så er der gået 6 uger, siden jeg var hos dig, og jeg kan fortælle at det er gået fremad. Jeg har ikke muskelsmerter mere, ingen smerter og min træthed er væk. Humøret og energien er helt perfekt, søvnen er god som nogensinde. Jeg takker så mange gange.
Fru S. K.

Eksamenangst, usikkerhed:
Hej Felix. Jeg skriver for at fortælle, det virkelig har overrasket mig hvor meget du har kunnet ændre på ved de 3 besøg jeg var hos dig. Jeg har nu gennemført hele køreskoleeksaminationen, og jeg klarede alt praktisk og teoretisk.. endda med meget ros, og som de sagde, er det meget usædvanligt man også får ros hvis man består. Nu er jeg i gang med at starte forretningen op, og glæder mig meget til at blive selvstændig erhvervsdrivende.
Tak for hjælpen Felix, du er virkelig en inspirationskilde synes jeg.
PS. Selv min kæreste er overbevist og vil ringe til din klinik med noget han ønske at ændre selv.
Kh. H.B.

Angst, mindreværdskomplekser, stammen, migræne:
Tusinde tak fordi du har behandlet vores datter. Jeg har ventet et stykke tid med at skrive for at være helt sikker på resultatet. Hun har overhovedet ikke følt noget til sygdommen, siden hun var i Århus, og der har ikke vist sig nogen tegn på tilbagefald hverken i talefejlen eller noget andet. Det er et meget stort resultat, efter at vi nu i mange år forgæves har prøvet rigtig meget.
E.S. og L.S.

Hej Felix

Ville bare sige tak til dig for den ”behandling”, jeg har været igennem hos dig.

Jeg har nu fået det rigtig godt. Får løbet en del (dog ikke i five fingers J ) og har fået en meget gladere hverdag. Jeg føler overskud igen. Min søvn er blevet rigtig god, og jeg har ikke fået nogen indslumringspiller de sidste ca 3 uger.

Har lige haft nogle fantastiske uger i USA – hvor jeg virkelig nød, at jeg nu er nået så langt, når man tænker på, hvor langt jeg har været nede.

Så bare en tak fra mig ( skønt at blive et glad menneske igen, det er nu en gang sådan vi trives bedst).

Med venlig Hilsen / Best Regards TG

Højdeskræk

Hej Felix

Hver gang jeg ser din annonce på Facebook bliver jeg mindet om at jeg lovede dig en rapport om hvordan det gik – og et foto!

Jeg gik til behandling hos dig fordi jeg var plaget af højdeskræk – og gerne ville af med det fordi jeg elsker at færdes med telt på vandreture hvor højder og broer over slugter er en del af landskabet.
Jeg gik hos dig i forsommeren 2008 og i efteråret (august) tog min mand og jeg afsted med telt 3 uger til Lappland.
Allerede efter 2 – 3 dages vandring skulle vi over en noget primitiv hængebro og jeg var begyndt at lægge planer om lange omveje gennem sumpede og umarkerede områder.
Men så tog jeg mig sammen og aftnen forinden gik jeg tidligt i soveposen og forsøgte at finde ind til den ro og tryghedsoplevelse som jeg havde lært at finde ind til under behandlingerne ved dig.
Jeg koncentrerde mig om at få fat i den gode, rolige stemning og bygge den op – i stedet for at lade mig beherske af panikoplevelsen og lade den tage magten så jeg gik i selvsving.
Næste morgen gik jeg roligt over broen uden at opleve de panik- og angstreaktioner som jeg har været behersket af før.
Der dukkede flere udfordringer op undervejs – og i det omfang de lå så jeg skulle den vej, så gik jeg over.
Men det er meget, meget bedre.
Jeg oplever at steder hvor jeg før har været og kan huske, at dér blev jeg grebet af angst, der bevæger jeg mig nu trygt – men forsigtigt!
Der er endda små broer hvor jeg i dag ligefrem undrer mig over at jeg blev grebet af panik – og nu færdes trygt frem og tilbage.
Det kommende efterår deltager jeg – uden nogen makker – i “Fjällräven Classic”, 11 svenske mil nogle hundrede km nord for polarciaklen.
Jeg ved at det bliver en stor og smuk oplevelse.
Jeg er glad for at jeg turde tro på at hypnose kunne hjælpe mig.
Det har hjulpet.
Og jeg forsømmer ingen lejlighed til at fortælle det til andre.

vægttab

Hypnose gav mig livet tilbage

løbet af få måneder har Irene Nielsen tabt ni kilo, hun har fået nyt job, er holdt op med at ryge og er sluppet af med sin angst og uro...

Angst

Gennem de sidste 4-5 måneder har jeg været i behandling hos Claus Bjerring på Jean Felix klinikken i Århus, primært for en generel angst tilstand, som har sat mig ude af stand til at foretage mig noget som helst med mit liv.
Hans behandling har flyttet mig meget – jeg er ved at få mod på tingene igen, jeg kan for det meste holde hovedet koldt i pressede situationer, og desuden har der været flere sidegevinster – f.eks er jeg stoppet fuldstændig med at ryge… Jeg har oveni købet prøvet at ryge flere gange, men er stoppet halvvejs, fordi det slet ikke sagde mig noget længere.
Og det bliver endnu bedre, for han er ikke færdig med mig endnu.
Hvor de fleste hypnoterapeuter (så vidt jeg har kunnet forstå) arbejder med direkte symptombehandling, arbejder Claus med at få underbevidstheden selv til at gå ind og rydde op i årsagerne. Behandlingen tager ganske vist en del længere tid end en symptombehandling, men til gengæld bliver man 100% sig selv i sidste ende. Jeg tænker at de fleste mennesker, som har en psykisk lidelse i bund og grund er utro mod sig selv (f.eks at man tilsidesætter sine egne behov til fordel for andres), og selvom man måske kunne fjerne konkrete tilstande såsom angst gennem symptombehandling, så mener Claus ikke at man kan komme komplicerede følelsesmæssige problemer til livs på andre måder, end at hjælpe underbevidstheden til selv at klare oprydningen.
Jeg synes at hans teknik er virkelig spændende. Jeg har altid interesseret sig mig for psykologi i alle afskygninger, især har jeg haft glæde af at læse om Arthur Janovs primal teorier – og de minder faktisk, synes jeg, et eller andet sted en del om Claus’ arbejde.
Og efterhånden som jeg er begyndt at kunne mærke hvor kraftigt hypnoterapien virker på mig (den har allerede gjort mere, end jeg havde troet på nogen måde muligt), får jeg mere og mere lyst til selv at lære om hypnose og forskellige suggestions teknikker.

Med venlig hilsen
Tor Brandt

vægttab jean felix hypnose

Vægttab

"Livet er blevet så smukt, fuld af muligheder og lige til at bruge løs af. Jeg har vejet 42 kilo mere, end jeg gør i dag. Det var før, jeg kom i behandling hos Jean Felix...

Mild udbrændthed

Hej Jean Felix

Har længe villet gi dig en tilbagemeldning på hvordan det går i fht endt behandling.

Jeg oplever tydeligt at der er mere flow, og at jeg tillader dette. Jeg er generelt også bare glad, hvilket jo har været øverst på
ønskelisten siden jeg startede på oprydningen for ca 17 år siden. Så det er osse stort!

I mit “nye” job er jeg meget mere rolig og u-selvkritisk end jeg før har været. Der er meget jeg ikke ved, idet jeg ikke har uddannelserne der matcher, og jeg nyder at “være dum” og spørge – det er skønt at lære nyt hver dag! Jeg får også mange positive tilbagemeldinger fra kollegerne som synes jeg giver stedet energi og engagement. Beboerne synes vist jeg er lidt skør, så jeg er kommet i godt selskab! Jeg har netop vundet de sidste skeptikere over på min side – især een, som vist
har været provokeret af min kækhed og følt sig truet magtmæssigt, fordi jeg kan se tingene på coaching-måden. Ved nogle andre ting… På temadage har jeg været meget ærlig omkring de problematikker jeg har sloges med, og jeg fornemmer nærmest en: hvad fortæller hun nu -stilhed:-) Men det er et bevidst valg at “udstille” mig selv, idet jeg altid har fornemmet,
at en del af mit, er at vise vejen?! Så alt i alt er jeg der hvor jeg har ønsket at komme hen i mange år. Den nedtur jeg havde i sommer, oplever jeg som det sidste bundslam der skulle hvirvles op og renses ud.

Så, tak for hjælpen til det sidste – og fordi du ikke lod mig gå i utide:-)

Jeg er gået igang med min TRE uddannelse, og er helt tændt på det, fordi det er så enkelt. Jeg vil ud i verden med det, og arb frivilligt med traumatiserede. Og vil på sigt også tage instruktør uddannelsen, så jeg også ka lære fra mig derude. Min krop er bare helt tændt på rysteriet, og jeg får energi og forløsning:-)

Det blev en længere smøre. Hvis du gerne vil ha en reference, eller bare vil plukke af dette her, er du velkommen.

Kh C.

rygestop

Klient efter et år

Ikke mange troede, hypnosens virkning ville vare ved, da Irene Nielsen i første omgang havde fået bugt med sin angst, sine 20 cigaretter om dagen...