HYPNOSE PRISER

KONSULTATION & FØRSTE BEHANDLING

2000,-

EFTERFØLGENDE BEHANDLING

1000,-

RYGESTOP HYPNOSE

2000,-

INFORMATION

Betaling kan ske til:

Danske Bank reg. 3627 konto 4625479894.

Bankoverførsel bedes denne være synlig inden behandlingen begynder.

Behandlinger, undervisning m.m. tillægges moms, hvis disse ikke er momsfritaget.

Senest 12 timer inden behandling. Ved for sent afbud betales fuld pris.

Pris: Kr. 23.900
Vores hypnoseuddannelse er godkendt at DSAM (Dansk selskab for almen medicin), og brugt i klinikker af privat praktiserende læger.
Du har mulighed for at få finansieret hypnoseuddannelsen under bruttolønsordningen, hvor din arbejdsgiver betaler uddannelsen mod at modregne beløbet i din bruttoløn. Det koster ikke din arbejdsgiver penge, da du selv betaler uddannelsen – blot med dine lønkroner før skat, hvilket kan spare dig for ca. det halve af prisen på uddannelsen. Læs mere om bruttolønsordningen på SKATs hjemmeside.
Mere information om uddannelse kan hentes på telefon 40825451.

Pris: Kr. 19.500 (pris er inkl. moms).

Jeg afholder foredrag i jeres egne firmalokaler, max. 3 timer. Under foredraget samt efter vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål vedr. hypnose, underbevidstheden eller evt. behandling.

Til sidst demonstrerer jeg evt. en dyb-trance behandling.
Foredraget inkludere en masse-tobaksafvænning til alle de som vil kunne ønske sig at holde med at ryge.

Pris: Kr. 35.000 (pris er ekskl. moms).

Få en uforglemmelig oplevelse hvor du ser, venner eller andre publikummer opleve en fiktiv virkelighed som kun findes i deres egen underbevidsthed.. Som hvis f.eks. en simpel tandbørste vil blive det mest mulige farlige af alle rovdyr, eller hvor deres stol pludselig forvandles til den skønneste mest vidunderlige og dejlig kæreste nogensinde.

Se de under hypnose ikke kunne udtale huske deres egen navn, men derimod råbe meget højt og tydeligt RØDGRØD MED FLØDE..!! hver gang der bliver klappet eller hostet tilfældigt i salen.
Et hypnoseshow hvor man virkelig kan komme til at opleve hvor utrolig stor og stærk en indflydelse underbevidstheden har !

Pris: Kr. 45.000 (pris er ekskl. moms).

Vil du glæde en du holder af med et gavekort til tobaksafvænning eller anden behandling, udsteder vi gerne samt sender gavekortet til dig.