HYPNOSE PRISER

Hvor mange hypnosesessioner er nødvendige?

De fleste mærker hurtigt en dyb og positiv effekt igennem hypnoseterapi hos Jean Felix. Det sker gradvist at din underbevidsthed giver slip på dine symptomer. For at gøre dig symptomfri, skal der oftest mere end blot én hypnosebehandling til hos en hypnotisør.

Hypnose tager tid og årsagen er, din hjerne ikke er naiv overfor nye positive oplysninger, som sker igennem hypnose. Din hjerne skal gradvist være med til at ændre de negative symptomer til noget positivt.

KONSULTATION & FØRSTE BEHANDLING

3000,-

EFTERFØLGENDE BEHANDLING

1000,-

RYGESTOP HYPNOSE

2000,-

INFORMATION

Betaling skal ske via:

Kundekonto i Danske Bank reg. 3627 konto 4625479894.

Bankoverførsel bedes denne være synlig inden behandlingen begynder.

Behandlinger, undervisning m.m. tillægges moms, hvis disse ikke er momsfritaget.

Senest 12 timer inden behandling. Ved for sent afbud betales fuld pris.

Pris: Kr. 23.900
Vores hypnoseuddannelse er godkendt at DSAM (Dansk selskab for almen medicin), og brugt i klinikker af privat praktiserende læger.
Du har mulighed for at få finansieret hypnoseuddannelsen under bruttolønsordningen, hvor din arbejdsgiver betaler uddannelsen mod at modregne beløbet i din bruttoløn. Det koster ikke din arbejdsgiver penge, da du selv betaler uddannelsen – blot med dine lønkroner før skat, hvilket kan spare dig for ca. det halve af prisen på uddannelsen. Læs mere om bruttolønsordningen på SKATs hjemmeside.
Mere information om uddannelse kan hentes på telefon 40825451.

Pris: Kr. 19.500 (pris er inkl. moms).

Pris: Kr. 35.000 (pris er ekskl. moms).

Pris: Kr. 45.000 (pris er ekskl. moms).

Vil du glæde en du holder af med et gavekort til tobaksafvænning eller anden behandling, udsteder vi gerne samt sender gavekortet til dig.