HYPNOSE MOD FOBIER

Alle har en frygt for noget. Du er måske en af dem, som er bange for edderkopper, men bare rolig, du er ikke alene. Fobier er blandt en af de mest almindelige psykiske lidelser. Rigtig mange mennesker er bange for edderkopper eller har andre fobier. Dette kan f.eks. være flyskræk, højdeskræk, eksamensskræk eller tandlægeskræk, samt andre fobier så som at være bange for at tale i et offentlig rum eller foran en forsamling mennesker (i din klasse eller på arbejdspladsen).

Her kan du læse mere om hvordan hypnose kan hjælpe dig med at slippe af med dine fobier.

HVAD ER FOBIER

En fobi er en irrationel, vedholdende og overvældende frygt. På grund af denne frygt undgår du situationen eller objekter, der forårsager frygten (f.eks. at undgå edderkopper). Fobier er klassificeret som en angstfølelse, hvilket betyder, hvis du har en fobi og du ikke kan undgå objektet eller situationen, kan det føre til alvorlig angst.

Da fobier er en form for angst, kan du opleve at få symptomer blot ved at tænke på din frygt, samt hvis du kommer i kontakt med det.

KAN HYPNOSE HJÆLPE MOD FOBIER

Fobier er til stede i vores underbevidsthed. Det betyder, at uanset hvor meget du fortæller dig selv, at denne frygt ikke er farlig, så vil din krop og sind stadig reagere med frygt, når du kommer i kontakt med din fobi. Hypnose er den bedste måde at behandle fobier på, da man som hypnotisør vil få adgang til din underbevidsthed og ændre din adfærd derigennem.

HVORDAN VIRKER HYPNOSE MOD FOBIER

Hypnose er en tilstand, hvor du ligger helt afslappet og ligger i grænselandet mellen at sove og være vågen. Her vil jeg som hypnotisør, tale dig igennem processen og tale til din underbevidsthed. Hvis du ikke kender den egentlige årsag til din fobi, er dette ikke et problem. Som professionel hypnotisør betyder årsagen til fobien ikke noget, da man igennem underbevidstheden blot kan gøre hjernen opmærksom på, at den skal droppe denne fobi uanset årsag.

Ved hjælp af hypnosebehandling vil du blive symptomfri og kunne stå over for din frygt, afslappet og i kontrol.

PRØV HYPNOSE MOD FOBIER HOS JEAN FELIX

Når det kommer til at bekæmpe din frygt, skal du gøre det med en person, du har tillid til og er komfortable med.

Leder du efter en erfaren hypnotisør? Mange hypnotisører hævder at behandle dine problemer, men desværre er det ikke alle som er lige dygtige og erfarne.

Jean Felix har over 30 års erfaring med hypnose, så hvis du ønsker at vide mere om fobier eller har brug for at høre mere om hypnose hos Jean Felix, er du velkommen til at kontakte mig via telefon eller e-mail.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre hvordan hypnose kan hjælpe dig

BOOK EN TID

Symptomer på fobier

Et almindeligt tegn på fobi er, når du føler dig nervøs, bange, eller ængstelig.

Nogle af symptomerne er:

  • Kvalme
  • Dårlig mave
  • Hjertebanken
  • Sved
  • Svimmelhed
  • Ryster