HYPNOSE MOD RYGESTOP

Jeg ved, at de fleste vil være enige med mig, når jeg siger at rygning er frygteligt ødelæggende og en farlig vane. Det er den mest almindelige årsag til at mange dør for tidligt. Hvert år dræber rygning ca. 13.000-14.000 mennesker i Danmark. Ikke kun er det skadeligt, med følge af sygdomme, men rygning påvirker også ikke-rygere omkring dig.

Jeg forstår godt, hvor svært det er at holde op med at ryge. Der findes flere forskellige måder at holde op med at ryge på. En af de nemmeste og effektive måder er gennem hypnose, som ved blot 1-2 behandlinger fjerner din lyst til at ryge.

KAN HYPNOSE HJÆLPE MED RYGESTOP?

Uden tvivl, hypnose er en enorm effektiv behandlingsmulighed for at stoppe med at ryge. Dette skyldes, at hypnose er nyttigt for at bryde negative tanker, mønstre og adfærd. Så længe du har negative adfærd og vaner der gør, at du ryger, vil du ikke få succes med at holde op med at ryge. Som hypnotisør hjælper jeg dig igennem din underbevidsthed med at ændre disse tankemønstre og adfærd i forbindelse med rygning. Dette vil få dig til at stoppe med at ryge med det samme.

HVORDAN VIRKER RYGESTOP MED HYPNOSE?

For at sikre, at du med succes kan holde op med at ryge, skal du ændre din rutine og opfattelse.

Under hypnosebehandling vil du komme ind i den søvnlignede tilstand, hvor du ligger helt afslappet. Her vil jeg tale til din underbevidsthed, hvilket gør, at når du vågner fra hypnosetilstanden, vil dine lyster til at ryge være forsvundet.

Under hypnosen kommer jeg med forslag til din underbevidsthed, som gør at du ændrer din adfærd og mønstre relateret til rygning. For eksempel vil du efter første behandling synes at lugten af røg er ulækker, hvor du på ingen måde har lyst til at tænde en cigaret længere. Dette gør, at når du tænker på rygning vil du få ubehagelige tanker.

PRØV HYPNOSE MOD RYGNING HOS JEAN FELIX

Igennem hypnose og din underbevidsthed, kan man fjerne din lyst til at ryge helt. Hypnose er en effektiv metode til at stoppe med at ryge på.  Det vil hjælpe dig med at leve et mere tilfredsstillende og lykkeligere liv.

Vil du have hjælp til at stoppe med at ryge? Jean Felix har over 30 års erfaring med hypnose mod rygestop. Hvis du vil vide mere om hypnose mod rygning er du velkommen til at kontakte Jean Felix via telefon eller e-mail.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre hvordan hypnose kan hjælpe dig

BOOK EN TID