HYPNOSE MOD VÆGTTAB

At tabe sig kan være en svær opgave. På trods af alt den information, som er rådighed på internettet, bliver det nærmest mere udfordrende, jo mere man læser, fordi man ikke ved, hvor man skal starte henne.

Fedme er en alvorlig sygdom, som rammer mange mennesker. Det er et alvorligt problem, da det kan føre til en række livsstilssygdomme, så som hjertesygdomme og diabetes.

Mange mennesker går i fitness, følger bestemte kostvaner og nogle tager endda tage piller for at tabe sig.

Men har du overvejet hypnose til vægttab? Så kan Jean Felix hjælpe dig til et sundere, slankere samt et mere lykkeligere liv uden usunde kostvaner.

KAN HYPNOSE HJÆLPE MED VÆGTTAB?

Mange mennesker vælger hypnose til vægttab. Dette er en nyttig metode til at opnå sunde spisevaner samt vægttab på. Igennem hypnose vil din underbevidsthed blive påvirket til at lære dig at erstatte dine negative tanker og adfærd med positive tanker og vaner.

HVORDAN VIRKER VÆGTTAB MED HYPNOSE?

Hypnose er en effektiv måde at tabe sig, da man under sessionen vil ligge i en afslappet tilstand, imens du lytter til Jean Felix, som taler og påvirker din underbevidsthed i en positiv retning. Din underbevidsthed vil gradvist over tid bryde med de tanker og dårlige vaner, der forhindrer dig i at tabe dig.

PRØV HYPNOSE MOD VÆGTTAB HOS JEAN FELIX

At tabe sig kan være svært, men Jean Felix har over 30 års professionel hypnoserfaring. Ønsker du at høre med om hvordan hypnose mod vægttab virker, så er du meget velkommen til at kontakte Jean Felix via telefon eller e-mail.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre hvordan hypnose kan hjælpe dig

BOOK EN TID