HYPNOSE MOD SEKSUELLE PROBLEMER

At tale om seksuelle problemer kan være svært. Derfor er der mange mennesker, som afstår fra at få professionel hjælp til behandling af deres seksuelle lidelser. Det er vigtigt at forstå, at man kan en lidelse kan gøre problemet meget værre ved at ignorere den, hvilket kan fører til at leve et stressende og ulykkeligt liv.

Der findes mange piller, olier og andre produkter til at hjælpe med at forbedre din seksuelle aktivitet og nydelse. Men de vil ikke fjerne det virkelige problem. Så for at slippe af med problemet helt, du har brug for hypnose.

Her kan du læse mere om, hvordan hypnose kan hjælpe til at øge dine seksuelle præstationer.

KAN HYPNOSE HJÆLPE MOD SEKSUELLE PROBLEMER?

Ofte oplever man folk søge hjælp for at forbedre deres seksuelle præstationer. Men mange overser muligheden i at benytte hypnose, som er en meget effektiv teknik til at løse seksuelle problemer. Mange føler det er svært og pinligt at tale om seksuelle problemer selv med deres partner. Derfor kan hypnose være et godt valg. Dette skyldes, at du kan arbejde på dine seksuelle problemer uden, din partner bliver involveret.

I de fleste tilfælde er den vigtigste årsag til ens seksuelle problem et følelsesmæssigt problem i stedet for et fysisk problem. Igennem hypnose kan det følelsesmæssige problem blive behandlet og effekt blive overvundet.

Igennem hypnose bliver følelsens af selvtillid og tillid styrket. Dette reducerer følelsen af bekymring og frygt du har, som hjælper dig med at forblive afslappet, når du er ængstelig.

HVORDAN VIRKER HYPNOSE MOD SEKSUELLE LIDELSER?

Under en hypnosesession vil du ligge i en helt afslappet mental tilstand, hvor jeg taler til din underbevidsthed. Her vil jeg informere din underbevidsthed positivt samt give den forslag som hjælper dig med at slappe af og kunne gennemføre et samleje, præcist som du ønsker det.

Ofte kan stress og angst forstyrre dine seksuelle præstationer og skylde dine seksuelle problemer. Igennem hypnose hjælper jeg dig igennem dette, som gør, du føler dig gladere med mere overskud. Hypnoseterapien vil derudover bidrage til at give dig mere selvværd og selvtillid. Dette vil bidrage til at overvinde masser af seksuelle problemer både hos mænd og kvinder.

PRØV HYPNOSE MOD SEKSUELLE PROBLEMER OG LIDELSER HOS JEAN FELIX

Er du ikke at være i stand til at kunne udføre et samleje eller har du mistet lysten til at have sex, kan dette påvirke dig og din partners liv negativt. Dette kan behandles med hypnose, hvor jeg vil hjælpe dig til at føle dig sikker, afslappet og klar til at kunne gennemføre et samleje.

Når du leder efter bedste hypnotisør, er det vigtigt, du finder en hypnotisør, som du føler dig tryg ved at åbne op til. Det er vigtigt at have en din hypnotisør er professionel og har viden og erfaring til at håndtere alle former for problemer.

Hvis du har brug for hjælp vedrørende seksuelle problemer, er du velkommen til at kontakte Jean Felix. Med over 30 års hypnoseerfaring er jeg altid klar til at hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre hvordan hypnose kan hjælpe dig

BOOK EN TID

SYMPTOMER PÅ SEKSUELLE PROBLEMER

Hos mænd:

  • Ikke at være i stand til at kontrollere timingen af sædafgang
  • Forsinket eller fraværende sædafgang
  • Ude af stand til at opretholde en erektion under samleje.

Hos kvinder:

  • Vaginale muskler kan ikke afslappes under samleje
  • Ikke at kunne få en orgasme
  • Ikke blive våd før og under sex

Hos begge:

  • At have smerter under sex
  • Intet ønske om sex
  • Kan ikke blive ophidset/tændt