Hypnose har som udgangspunkt altid været udført ved fremmøde i en fysisk klinik. Men i takt med den digitale udvikling, har man fået bedre muligheder for, at kunne blive behandlet online fra sin egen stue. Det har vist sig for Jean Felix, online hypnose giver bedre og hurtigere resultater for klienten.

Når hypnoseterapien foregår i ens eget hjem, så forkortes behandlingstiden, da det er underbevidstheden og ikke bevidstheden, man behandler. Din underbevidsthed har paraderne oppe, når du skal besøge en fysisk hypnoseklinik for første gang, da dette ikke er dine vante omgivelser. Dette spilder tid i forhold til behandlingen. Man skal føle sig tryg i hypnoseklinikkens omgivelser.

Igennem online hypnose undgår du, at bevæge dig væk fra dine trygge omgivelser og sparer derved tid og penge på at forkorte behandlingsperioden.

Hvorfor terapi?

At modtage hypnose mere end én gang er hypnoseterapi. Terapien er den samtale, der er en del af behandlingen og er knyttet til hypnosen, da underbevidstheden har brug for hypnose og terapi som en samlet pakke. Din hjerne og underbevidsthed har brug for forståelse gennem terapi for, hvorfor den skal give slip på dine negative symptomer.

Du har prøvet hypnose, men symptomerne vendte tilbage?

Hvis du nogensinde har prøvet hypnose som en behandling, men dine symptomer vendte tilbage, skyldes det sandsynligvis, at din tidligere hypnotisør kun har givet dig hypnose og ikke hypnoseterapi. Hypnose er derfor et metodeværktøj, mens terapi er den vejledning, der fungerer med værktøjet – mit mål er at følge dig helt til dørs, til et bedre og lykkeligere liv.

Hypnose eller hypnoterapi​

Det ville være ufordelagtigt, hvis en hypnotisør kun tilbød sine patienter ren hypnose og ikke hypnoseterapi. Hypnose uden behandling alene ville ikke nå kernen af problemet og stoppe processen.