Hypnose har som udgangspunkt altid været udført ved fremmøde i en fysisk klinik. Men i takt med den digitale udvikling, har man fået bedre muligheder for at kunne blive behandlet online fra sin egen stue. Jean Felix Online Hypnose Klinik er en mere effektiv og hurtig metode til, at opnå resultater, sammenlignet med den traditionelle hypnotiske behandlingsform

Når hypnoseterapien foregår i dit eget hjem, forkortes behandlingstiden, da det primært er underbevidstheden og ikke bevidstheden, man behandler. Underbevidstheden vil helt naturligt have paraderne oppe, hvis man vil besøge en fysisk hypnoseklinik for første gang, det vil fremkalde modstand og forlænge behandlingsprocessen. 

Igennem Jean Felix online hypnose undgår du at bevæge dig væk fra dine vante omgivelser, samtidig med at du sparer tid og penge da behandlingsperioden forkortes. 

Hvorfor terapi?

At modtage hypnose mere end én blot gang er hypnoseterapi. Hypnoseterapien er en vigtig del af behandlingen, da du som klient har brug for hypnose og løbende vejledning. Underbevidsthed har også brug for terapi, til forståelse af hvorfor den burde ændre sig og afvikle negative kodninger og symptomer, derfor formidler jeg denne væsentlige oplysning igennem min behandling. 

jean felix hypnose
jean felix hypnose forbier

Du har prøvet hypnose, men symptomerne vendte tilbage?

Hvis du har prøvet hypnose som en behandling, men dine symptomer vendte tilbage, skyldes det sandsynligvis, at denne hypnotisør kun har givet dig hypnose og ikke hypnoseterapi. Hypnose er et metodeværktøj, mens terapi er den vejledning til sindet som fungerer med værktøjet.

Hypnose eller hypnoseterapi

Det vil være ufordelagtigt, at en hypnotisør kun tilbyder sine klienter hypnose og ikke hypnoseterapi. Hypnose uden terapi har vist sig kun, at løse problematikker delvis og kortvarigt.

jean felix hypnose