HYPNOSE MOD ANGST

Angst er en velkendt psykiske sygdom i Danmark, som påvirker mange tusinde danskere hvert år. Behandling af angst kan foregå på forskellige måder, hvoraf hypnosebehandling er et meget effektivt og kraftfuldt værktøj. Årsagen til at benytte hypnose er, at angsten ligger i underbevidstheden, som er den del, der bliver positivt påvirket igennem hypnosebehandling

HVAD ER ANGST?

Angst er en følelse af frygt for, hvad der kunne ske… Det er vores krops reaktion på fare. Uanset om det er din første dag på et job, eller du skal holde en tale i din skole, kan det gøre dig meget nervøs, hvilket gør angst til et problem, når det begynder at påvirke din dagligdag.

Angst kan føre til panikanfald med åndenød, kvalme, hjertebanken, og svimmelhed. Alle disse betingelser kan forårsage hindringer i din dagligdag og kan mindske bevægelsesfriheden. Det kan endda føre til at du isolerer dig selv.

KAN HYPNOSE HJÆLPE MOD ANGST?

Ja, hypnose er effektivt til behandling af angst, da angsten er til stede i vores underbevidsthed. Det vil sige, at uanset hvor meget du fortæller dig selv i løbet af dagen, at du ikke skal have angst i visse situationer, så vil din krop og sind stadig sende dig angstfølelsen når du står i en ængstelig situation. Årsagen til at hypnose er nyttig til behandling af angst er, at det er underbevidstheden som jeg behandler; her vil man kunne ændre de negative adfærdsmønstre til noget positivt og dermed gøre dig symptomfri for angst.

Igennem hypnose bliver følelsen af selvtillid og tillid styrket. Dette reducerer følelsen af bekymring og den frygt du har, som hjælper dig med at forblive afslappet, når du er ængstelig.

HVORDAN VIRKER HYPNOSE MOD ANGST?

Hypnosesessionen omfatter bl.a. positive forslag til din underbevidsthed, som bryder de negative tanker. Din underbevidsthed vil gradvist over tid bryde de tanker, som giver dig angst. Under hypnosebehandlingen vil du ligge helt afslappet og lytte til Jean Felix. Efter sessionen vil du føle dig mere glad, hvor slutmålet er, at du opnår et lykkeligere liv med en høj livsglæde og livskvalitet.

PRØV HYPNOSE MOD ANGST

Mange mennesker tror, at der ikke er nogen måde at behandle angst på. Værre er endda, at mange tror og får af vide, at angst er noget man kan lære at leve med. De tager fejl. Man skal ikke lære at leve med angst. Det skal naturligvis forsvinde helt.

Det er kun igennem hypnose og din underbevidsthed, man kan fjerne dine symptomer på angst. Hypnose er en effektiv metode til behandling af angst. Det vil hjælpe dig med at leve et mere tilfredsstillende og lykkeligere liv.

Vil du have hjælp til at håndtere angst? Jean Felix har over 30 års erfaring med hypnosebehandling af angst. Hvis du vil vide mere om hypnose mod angst, er du velkommen til at kontakte Jean Felix via telefon eller e-mail.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, for at høre hvordan hypnose kan hjælpe dig

BOOK EN TID

Symptomer på angst

 • Tanken om at komme væk fra situationen
 • Åndenød og vejrtrækningsproblemer
 • Svedture
 • Hjertebanken
 • Rysten
 • Mundtørhed
 • Forvirrenhed
 • Tænderklappende
 • Kvalme
 • Svimmelhed
 • Tankemylder