Stress 2.

Stress kan løses.

Det er ingen tvivl om, at stress følelser kan skabe fysiologiske forandringer. I huden, puls, din fordøjelse, led, muskler, i energiniveauer, i håret på dit hoved, i utallige celler og systemer i din organisme, samt andre fysiologiske forandringer, som vi endnu ikke er opmærksom på og kender til.

Under stress sker det, at pulsen går op, blodtrykket stiger, og blodet bliver skubbet væk fra midter-sektionen og i stedet ud til arme, ben og hovedet for hurtigt at kunne tænke, kæmpe eller flygte.

Når stress så bliver kronisk – enten fordi du er under stress i en længere periode, har en for negativ reaktion på almindelige daglige stressfaktorer, eller fordi du ofte føler dig overvældet og overanstrengt, kan det samtidig få betydelige konsekvenser for immunforsvaret, blodtrykket, blodsukkeret, kolesteroltallet, hjernekemien og hormonbalancen og derved helbredet.

Stress – selv den helt “normale” dagligdags stress, kan endda fungere som en forbindelse mellem kræft-mutationer, som potentielt udløser væksten af ​​tumorer.
I virkeligheden indgår stress som en alvorlig faktor i forbindelse med næsten alle de sygdomme. Hvilket er ensbetydende med, man er nødt til at have en effektiv metode til at kunne frigive stressende følelser fra krop og sind.

Hvordan du kommer til at håndtere stress.

At stress kan være godt for dig på samme måde, som motion kan være godt er også virkeligt. Vi har alle brug for en vis mængde stimuli for at skabe balance i livet. Hvis vi mennesker ingen stress har i vores liv, vil vi faktisk blive alt for neutrale og passive.

Det er derfor ikke så meget stress i sig selv, som er problemet, men din holdning til stress, som gør hele forskellen.

Ved påvirkning af underbevidstheden via hypnoterapi, kan jeg forandre din holdning til stress fra negativ paranoia, til positiv paranoia.

I stedet for at tro, verden pønser på at gøre dig skade, kommer du at føle at verden har planlagt at gøre dig godt. I stedet for at se hver vanskelighed eller udfordrende begivenhed som noget negativt, ser du det for, hvad det kunne være – noget, der er beregnet til at berige, styrke, og fremme din ultimative lykke.

Du får en positiv psyke, som gør det meget lettere at nærme dig enhver ulykke eller succes i livet, netop fordi du hele tiden forventer verden til at støtte dig og bringe dig muligheder som er vigtige for dig.
Så uanset hvilke tragiske eller smertefulde hændelse du støder på, har du den indstilling, at det er der for noget godt som i sidste ende vil gøre dig bedre på flere måder.

Denne forandret måde at opleve stress på er permanent, så din tilgang til alt du kunne opleve i livet bliver ved med at være positiv, og fortsætter du med at holde dig hel stress fri.
Det er altid individuelt, hvor mange behandlinger der kræves for at opnå denne stress vaccine.